16.01.2022

Які продукти включити в меню взимку: ТОП-6

Зима в розпалі і вже пора взяти на замітку, які продукти потрібно регулярно включати в свій раціон в цей час року, щоб уникнути застуди та грипу.

Джерело: ivona

Морква

Такий багатий бета-каротином і вітаміном А продукт, як морква, допомагає боротися із застудою та грипом, захищуючи наш організм від інфекцій, поширених в холодну пору року.

Зелений і ромашковий чай

Зелений чай є потужним антиоксидантом і має сильнi противіруснi і антибактеріальнi властивостi. Щоденне споживання трьох-п’яти чашок зеленого чаю допомагає підтримувати імунну систему. А ромашковий чай містить антиоксиданти, які допомагають взимку боротися із застудою та грипом.

Гриби

Споживання грибів стимулює роботу імунної системи взимку, знижуючи ймовірність захворювання застудою та грипом. А білі гриби сприяють значному збільшенню рівнів природних клітин-кілерів – життєво важливого компонента імунної системи.

Часник

Часник, як відомо, один з найдоступніших продуктів для лікування застуди та грипу. Цей продукт має здатність підвищувати рівень ферментів, які допомагають печінцi очищати кров від токсинів. Нагадаємо, що максимальний ефект забезпечує споживання сирого часнику.

Мед

Мед відомий своїми антибактеріальними властивостями, які допомагають боротися з бактеріями і вірусами. Для цього можна щодня з’їдати ложку меду перед сном, а можна, щоб отримати додаткові переваги, додавати цей продукт в тепле молоко.

19.04.2022

Як попередити ГРИП та ГРВІ

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ
16.01.2022

Гігієнічна гімнастика

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ
більше статей